Zwerven in Oost-Europa

Zwerven in Oost-Europa, Erik F. Baeyens & Eliane Van Speybroeck.

Zwerven met motorhome, camper, zwerfauto, slaapwagen: wie zal de juiste aanduiding kiezen? De auteurs trokken door het voor velen nog onbekende en misschien ook wel wat gevreesde 'nieuwe' Europa: Oost-Duitsland (voormalige DDR); Polen: Wielkopolska & Pommeren, MazoviŽ & MazuriŽ en Malopolska & SileziŽ; De Baltische Staten: Estland, Letland, Litouwen; TsjechiŽ; Slowakije; Hongarije; RoemeniŽ; Bulgarije en OekraÔne.

Het boek is een reisgids, maar de auteurs doorspekken hun informatie met persoonlijke ervaringen en eigen indrukken. Ze zijn echt zelf aan het woord, met soms een anekdote en lichte ironie wordt de verslaggeving verluchtigd. Een extra interesse voor historie, cultuur en folklore wordt bepaald niet verloochend. Lees dus ook van alles over de Hongaarse badhuizen en Roemeense stranden en kerkhoven. Het boek bevat veel internetverwijzingen en is met meer dan tachtig (klein formaat) kleurenfoto's rijk geïllustreerd.

Met het boek en een website met nog veel meer praktische info en internetadressen bieden de auteurs een uitstekend (lees)boek voor onderweg en een mooie combi ter voorbereiding op uw eigen zwerftochten.

Het enig dat ontbreekt is dat hond Sloeber die altijd mee is op reis geen bijdrage heeft geschreven.

Colofon
Zwerven in Oost-Europa [208 pag. 15x22,5 cm - geïllustreerd met ruim tachtig (klein formaat) kleurenfoto's]
© 2007, Erik F. Baeyens & Eliane Van Speybroeck
Uitgever/editura: Cabinet Cuvinte, T‚rgovişte, Rom‚nia
Drukwerk: Accent Print, Suceava
ISBN 978-973-88166-3-3
Prijs: Ä19,00 (inclusief verzendkosten)
Momenteel uitverkocht bij de uitgeverij, nog wel direct te bekomen bij de auteur per e-mail (loeber2@hotmail.com)

En ook nog Erik&Friends...